Nieuwbouw, burgerlijke en utiliteitsbouw

 

Op het gebied van nieuwbouw is Jack Gorissen Bouwonderneming actief in zowel woningbouw als in utiliteitsbouw. Om een indruk te krijgen van de diversiteit aan projecten welke inmiddels zijn gerealiseerd is het de moeite waard om eens enkele nieuwbouwprojecten bij onze foto’s te bekijken.      

Brandwerende doorvoeringen en brandwerende compartimenten

 

Gebouwen brandveilig maken door het gebouw te splitsen in brandcompartimenten van 30, 60 of zelfs 90 minuten is ook een tak van de specialisaties van Jack Gorissen Bouwonderneming. De werkzaamheden worden uitgevoerd door ons gecertificeerd personeel. Tevens worden er van deze werkzaamheden uitgebreide logboeken gemaakt.
 

   

Verbouwingen en aanpassingen

 

Jack Gorissen Bouwonderneming is uw deskundige en ervaren partner als het gaat om verbouwingen en aanpassingen. Wij werken voor zowel particulieren, bedrijfsleven als overheid.

 

Metselwerk, timmerwerk, schilderwerk, loodgieterwerk, elektra: alles wordt gedaan door goed opgeleide vaste vaklieden. Ook werken wij met vaste onderaannemers. Hierdoor is het team goed op elkaar ingespeeld en kunnen wij keer op keer goede kwaliteit garanderen.


 

 

 

 

 

 

Sloopwerkzaamheden


Onderhoud en renovatie

 

Met het onderhoudswerk van Jack Gorissen Bouwonderneming verlengt u de levensduur van uw pand. Voorkomen is tenslotte beter dan genezen.

Wij hebben een team gespecialiseerde onderhouds-lieden in dienst, dat inzetbaar is voor (spoedeisende) onderhouds-werkzaamheden en reparaties.

Envida Zorgconcern Maastricht ( Voormalig Vivre en Groene Kruis Domicura), Zuyderland (Voormalig Orbis Medisch Centrum) en zorgconcern te Geleen en Cofely Maastricht- Aachen Airport zijn enkele voorbeelden van opdrachtgevers voor wie wij snel, efficiënt en kosten-bewust het dagelijkse onderhoud verzorgen van hun vastgoed.